imah

Wilujeng sumping di Free-Boat-Plans.com.

Di sisi kami anjeun bakal mendakan seueur desain gratis sareng sababaraha rencana anu anjeun tiasa mayar.

Anjeun teu kedah ngadaptar pikeun rencana gratis download, sadaya tautan unduh anu kami kirimkeun otomatis dina email anjeun. Sadaya desing kami didamel pikeun pangurangan biaya maksimal kapal bulding. Sababaraha rencana Anjeun bisa meuli di "pre-ngajual" na simpen nepi ka 90% waragad rencana kapal. Kami ogé nawiskeun rencana kapal lapis sareng rencana kapal aluminium dina versi kit.