Tag: blueprints parahu layar

Ngagabung triplek

08/06/2022 By John Widopp Pareum

Lapis Ngagabung kumaha ngalakukeun nalika ngawangun parahu? Bubuka Naha anjeun badé ngawangun kapal tapi henteu yakin kumaha éfisién ngagabung triplek? Ngawangun parahu seru, tapi penting pisan pikeun mastikeun sambungan anu kuat sareng aman. Ngagabungkeun plywood mangrupikeun…

Naha file CNC langkung saé tibatan rencana klasik?

08/06/2022 By John Widopp Pareum

Naha file CNC langkung saé tibatan rencana klasik? Naha anjeun bosen nyéépkeun jam-jaman pikeun ngarencanakeun pikeun proyék kayu anjeun salajengna? Naha anjeun badé nyéépkeun prosés sareng ngahémat waktos? Tingali euweuh salajengna ti file CNC. Desain digital ieu nawiskeun tingkat anyar…

Syal gabungan - cara pangalusna pikeun lem lapis

12/03/2022 By John Bulb Pareum

Scarf joint - cara pangalusna pikeun lem triplek Naha anjeun bosen proyek triplek anjeun ragrag eta di seams? Teu kasampak leuwih jauh ti gabungan syal. Metoda gluing triplek ieu henteu ngan ukur nambihan kakuatan sareng daya tahan kana proyék anjeun, tapi ogé nyiptakeun…

Rencana Parahu Gratis - Daptar basa sanés dina halaman kami.

15/01/2022 By John Bulb Pareum

Rencana kami gratis kanggo sadayana - di handap ieu daptar subdomain kalayan tarjamahan otomatis tina situs kami. Upami aya masalah tarjamahan, sok nganggo situs wéb basa Inggris: https://free-boat-plans.com Inggris https://free-boat-plans.com/en/ Arab https://free-boat- plans.com/ar/ Bulgaria https://free-boat-plans.com/bg/ Cina (Saderhana) https://free-boat-plans.com/zh-CN/ Cina (Tradisional) https://gratis -boat-plans.com/zh-TW/ Kroasia https://free-boat-plans.com/hr/…