Sarat jeung kaayaan


Daptar eusi:
§1 Harti
§2 Inpo dasar
§3 Sarat kontrak
§4 Modifikasi tina ordo
§5 Pangiriman
§6 Pamayaran
§7 Wadul
§8 Balik barang jeung ditarikna tina kontrak
§9 dibekelan ahir
§1 Harti
Istilah anu digunakeun dina Peraturan ieu hartosna:

  1. Seller / Toko - Anna Bielecka ngajalankeun usaha dina ngaran: Bulan Anna Bielecka, didaptarkeun di ul. Na Okrzeszyńcu 21, 44-218 Rybnik, diasupkeun kana Central Register and Information on Economic Activity of the Republic of Poland, NIP: 642-284-93-24
  2. Situs web: https://free-boat-plans.com
  3. Alamat e-mail utama pikeun kontak: info@free-boat-plans.com
  4. Nomer telepon utama: +48 697639800 (biaya pikeun telepon standar - dumasar kana daptar harga operator anu relevan).
  5. Pembeli / Pelanggan - jalma alami, jalma hukum atanapi unit organisasi kalayan kapasitas hukum sareng ngajalankeun bisnis atanapi kagiatan profésional atas nama sorangan, nyimpulkeun Perjangjian Penjualan sareng Penjual atanapi jalma alami anu henteu ngalaksanakeun kagiatan bisnis non-pertanian (disebut ogé a konsumen), nyimpulkeun hiji Perjangjian sareng Penjualan Penjual anu henteu langsung aya hubunganana sareng bisnis atanapi kagiatan profésional jalma anu disebut di luhur.
  6. Produk / Barang - jasa anu ngahasilkeun ku Seller, dumasar kana pesenan individu Pelanggan, barang non-prefabricated, anu ditetepkeun ku Meuli dina Pesenan anu ditempatkeun ku anjeunna atanapi aya hubunganana sareng jalmana, janten subyek Perjangjian Penjualan antara Nu meuli jeung nu ngajual.
  7. Toko / Situs wéb / Sistem - situs wéb anu ngamungkinkeun mésér Produk anu ditawarkeun ku Penjual.
  8. Karyawan percetakan / Palayanan Pelanggan / Pangrojong jasa - jalma anu padamelan di perusahaan anu gaduh aksés kana pesenan, riwayat pesenan, file sareng detil kontak Pelanggan pikeun kursus anu leres tina Orde.
  9. Pihak - nu Seller atawa nu meuli.
  10. Pesenan - deklarasi palanggan ngeunaan niat anu ditujukeun langsung kana kacindekan tina Perjangjian Penjualan Barang sareng netepkeun syarat-syarat pentingna.
  11. Parameter pesenan / Parameter produk - fitur produk lengkep.
  12. Spésifikasi - standar anu disarankeun ditetepkeun sareng diadopsi ku perusahaan Moon ngeunaan:
    Pra-Pencét (kaasup parameter anu disarankeun pikeun Desain Grafis anu dikirim ku Pelanggan salaku bagian tina Orde, prosés pamrosésanana - RIP); Pencét - prosés percetakan warna sareng monochrome; Post-Pencét - ngabéréskeun Produk dumasar kana Orde.
  13. Desain / File - file grafis anu dikirim via TOKO ku Pembeli pikeun Moon Anna Bielecka pikeun ngadamel Barang dumasar kana Orde.
  14. Biaya proyék - éta mangrupikeun jasa anu mayar tambahan pikeun nyiptakeun file grafis ku Seller dina Pesenan Pembeli - dina henteuna proyék sorangan.
    §2 Inpo dasar
    Pamilik situs wéb https://free-boat-plans.com sareng pangurus data pribadi nyaéta perusahaan:
    Bulan Anna Bielecka, kalawan markasna di: ul. Na Okrzeszyniec 21, 44-218 Rybnik
    NIP PL6422849324
    Nomer kontak: +48 697639800
    Email kontak utama: info@free-boat-plans.com
    Nomer rekening bank: NestBank: 82 1870 1045 2078 1067 3364 0001